Budgettopper
Inspiratie huis

Budgettoppers van deze week

De budgettoppers van de week zijn er weer!  De folders zijn grondig doorgespit, prijzen zijn vergeleken en er zitten weer een paar echte toppers bij! Maak je klaar, trek je sportschoenen aan en trek een sprint naar de winkels met de meest geweldige budgettoppers. Lees snel verder!

Budgettoppers Kruidvat

budgettoppers

Kruidvat heeft best vaak goede deals als het gaat om interieurdecoratie. Zo ook deze week. Met de drie metalen accessoires speelt Kruidvat helemaal in op de zwarte, metalen trend. Mijn persoonlijke favoriet is sowieso het bijzettafeltje met tijdschriftenrek. Je kunt deze gebruiken als bijzettafeltje naast een stoel of bank, maar je kunt het ook minder functioneel inzetten. Ik zat zelf te denken aan een mooie grote plant op het tafeltje en onderin leuke tijdschriften. Serious budgettopper!

Budgettoppers Blokker

Budgettopper

Blokker is deze week ook van de partij. Net als Kruidvat speelt ook Blokker in op de zwarte metalen trend.  Dit doen ze met de zogenoemde bakkerskar. Hoe leuk zijn het kruidenrek en de trolley om in je keuken te gebruiken? Een idee voor de trolley is om deze te gebruiken als kruidentrolley. Je kunt dan bijvoorbeeld allemaal verschillende kruidenplantjes kopen en deze een plaats geven in de trolley. Voor de echte ‘goldlovers’ onder ons zijn er gouden mokken te koop en dat voor een leuke prijs. Twee mokken van 40 cl voor maar €4! Zat er nog niets voor je bij? Mischien dat de opbouwbare rieten opbergmand iets voor jou is. Handig om een plaid in te bewaren maar ook leuk om te gebruiken als bloempot.

Budgettoppers Action

budgettopper

Voor de koukleumen! Bij de Action verkopen ze deze week verschillende plaids. Je kunt gaan voor de bontlook, maar ook voor de witte plaid met zwarte sterretjes. Deze plaids zien er leuk uit en zijn functioneel. Je kunt ze voor de sier over de bank of over het bed heenleggen, maar je kunt ze ook gebruiken wanneer je lekker wil chillen op de bank. Ideaal voor de komende koude winterdagen. Dit is een echte budgettopper wat mij betreft. Beide plaids zijn maar €5,95. Sla je slag!

Dit waren ze weer, de budgettoppers van deze week. Welke topper is jouw ultieme favoriet? Laat het mij weten in de comments!

 

Meer weten over H&T? Bekijk deze pagina!

 

error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *