Budgettoppers Zeeman
Inspiratie huis

Budgettoppers van deze week

Het is elke maandag of dinsdag weer feest als de nieuwe folders op de mat vallen. Ik maak altijd twee stapels: interessant en niet interessant. Op die eerste stapel belanden de folders van Xenos, Kwantum, Leen Bakker, Zeeman en ook Kruidvat en Etos. De rest schuif ik aan de kant en verdwijnen in de oud papierbak. Deze week heb ik verschillende budgettoppers ontdekt en deze deel ik vandaag met jullie. Benieuwd? Lees snel verder zodat je geen budgettopper mist!

Budgettoppers Zeeman

Budgettoppers Zeeman

Bij de Zeeman staat deze week alles in het teken van ‘fluffy’.  De budgettoppers van deze week zijn geheel in deze fluffy style en in leuke, lichte kleuren. Zo zijn er nu  bontkleedjes, kussens, plaids, leuke mokken en zelfs een lichtbak! Hoe leuk zijn de bontkleedjes, plaids en kussens voor op de bank en in je hand een geweldige ‘cup of love’. Wat mij betreft echte budgettoppers, want geen van deze artikelen is duurder dan €8,99! Vooral die letterbak (€3,99) is echt een topper. Go get it!

Budgettoppers Kwantum

Budgettoppers Kwantum

Kwantum is echt de perfecte winkel voor goedkope en trendy interieuraccessoires. Ook deze week staan er weer een aantal leuke items in de folder die je echt niet wilt missen! Een nieuwe trend is de betonnen klok en deze zie je zelfs twee keer terug. De één in de vorm van een wandklok en de andere in de vorm van een staande klok. Ik schreef al eerder een artikel over interieurtrends. Daarin kwam de zandloper naar voren en ook deze is een echte budgettopper bij Kwantum. Voor €4,50 heb je een leuke, glazen zandloper. Deze twee trendy items wil je echt niet missen!

Budgettoppers Xenos

Budgettoppers Xenos

Een winkel die niet mag ontbreken is natuurlijk Xenos. Ik verbaas mijzelf er elke keer weer over hoeveel leuke dingen ze daar verkopen, zo ook deze week. De absolute topper van deze week is het zwarte wandrek van €24,99. Deze kun je gebruiken voor heel veel verschillende dingen. Bijvoorbeeld om foto’s of to do lijstjes op te hangen, maar ook juist als decoratie in het kantoor. Bij het wandrek zitten clips waarmee je foto’s of andere dingen vast kunt maken aan het wandrek. Daarnaast verkoopt Xenos ook mandjes die je kunt bevestigen aan het wandrek. Deze mandjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Een van mijn persoonlijke favorieten is de world map van kruk (€9,99). Deze kun je aan de muur hangen en omdat de map van kurk is, kun je hier met punaises briefjes aan hangen. Het leek mij ook een leuk idee om prikkertjes in een bepaalde kleur te kopen en deze te plaatsen in landen waar je geweest bent. Ook kun je hier foto’s aan toevoegen om het nog wat persoonlijker en creatiever te maken. Ook al een echte topper. Goed bezig, Xenos!

Welke budgettopper is jouw absolute favoriet?

error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *