bugettoppers
Inspiratie huis

Bugettoppers van deze week

Er zijn weer een paar hele leuke toppers deze week. Als je alle folders goed in de gaten houdt, zijn er een tal van leuke aanbiedingen te ontdekken. Van letterbord tot leren kussen. Je leest in dit artikel waar je de meest trendy artikelen tegen een betaalbare prijs kunt scoren. Hou alvast geld apart en maak tijd vrij om op jacht te gaan naar de budgettoppers van deze week!

Budgettoppers Big Bazar

budgettoppers

De nieuwkomer in deze rubriek! Big Bazar heeft een letterbord in de schappen liggen voor maar €6,99! Afgelopen jaar zie je dit item steeds vaker langskomen op de perfecte Pinterest plaatjes. Het leuke aan het letterbord is dat je zelf je teksten kunt creeëren. Zeker de moeite waard om eens langs de Big Bazar te gaan en het letterbord te bekijken!

Bugettoppers Leen Bakker

bugettoppers

De absolute topper van deze week is naar mijn mening Leen Bakker. Met name de palletwandplank is echt enorm leuk! Deze wandplank is verkrijgbaar in whitewash of greywash en is helemaal trendy. Zoals je op het plaatje hierboven ziet, is de wandplank in combinatie met een terracotta pot en een plantje supergaaf! De letterlampen die de Leen Bakker verkoopt, kun je ook gebruiken om neer te zetten op de wandplank. Verzin wel iets wat origineler is dan ‘home’ of ‘love’ ;p.  Mocht je nog opzoek zijn naar leuke opbergers? Leen Bakker heeft deze week leuke manden van zeegras in de aanbieding. Ziet er leuk uit en je rommel valt in deze manden niet meer zo op!

Budgettoppers Kwantum

budgettoppers

Je ziet ze steeds vaker. Leren kussens.  Leuk voor op een stoffen bank of juist op een leren bank. Nog leuker in combinatie met een bontkussen. Sowieso zijn meerdere kussens in verschillende printen superleuk om te combineren met elkaar. Ben je niet van de kussens? Dan is de zogenoemde ‘Treviso’ bijzettafel van de Kwantum misschien wel iets voor jou. Uniek door de kleine gouden details aan de bovenkant van de poten. Dit is trouwens ook een leuk DIY project. Je kunt zelf gemakkelijk de bovenkant of onderkant van de poten een andere kleur geven. Dit fleurt het tafeltje net iets meer op! Deze tafel is tevens verkrijgbaar in diverse maten.

Dit waren de budgettoppers van deze week. Er zitten weer een paar mooie pareltjes bij, dus neem gerust een kijkje op de websites van de winkels!

Welke budgettopper is jouw favoriet deze week? Laat het achter in de comments!

 

Wil je meer weten over H&T? Neem dan hier eens een kijkje!

error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *